Plišasta kača – Burmanski piton


15,90

Mehka plišasta kača

3 in stock

SKU: 3-1-1-1 Category: Tags: , , ,

Description

Kače so ena izmed najbolj zanimivih živalskih skupin. Imajo nenavadno obliko telesa in so lahko zelo zanimivih barv.  Kača burmanski piton ima zanimiv vzorec. So bolj mirne kače, a odrasle  zrastejo zelo velike, zato je ta vrsta malo manj primeren hišni ljubljenček.

Ta plišasta  igrača ima zelo podoben vzorec, barvo in obliko glave, kot je tista prava v naravi. Samo velikost je bolj podobna mladiču, saj igrače merijo “le” 150cm v dolžino, medtem ko prave zrastejo v dolžino tudi pet do šest metrov.

Igrača je proizvod podjetja Wildrepublic. To podjetje se trudi za socialno pošteno proizvodnjo in vzpodbuja tudi trajnostne ekološke rešitve. Polnilo plišastih igrač je tako 100% narejeno iz recikliranih plastenk.  Njihovo vodilo je ” Borimo se ne samo za proizvodnjo boljših igrač za otroke ampak tudi za izgradnjo boljšega sveta, polnega ljubezni, upanja in veselja.” (We fight for not only producing better toys for children but also making a better world that is filled with love, hope and joy. Wildrepublic online)”

Additional information

Weight 0.247 kg
Dimensions 40 × 25 × 5 cm